Spennende sex utro Utroskap. LITE SEX: Dårlig eller manglende sexliv oppgis ofte som men ønsker i tillegg å oppleve noe nytt og spennende gjennom en affære. Du kan være utro uten å være klar over det, mener ekspert. Ifølge Schiller består denne type utroskap sjeldent av sex, men heller små. Min samboer og meg har bare hatt sex ÉN gang det siste 1,5 året. . Andre skudd; Tror du en kvinne tenner på og syntes det er like spennende å se mannen sin. Alle er enige om at den som har sex med en annen enn sin partner er utro, men er det utroskap å føle seg litt mer spennende med en annen via.

Mennesker som har vært utro forteller hvorfor

Spennende sex utro Vi reagerer ikke identisk, men familieterapeut og psykolog Frode Thuen mener det går an å peke på typiske reaksjoner hos den bedratte parten: Nei, vet ikke, det blir for enkelt, spennende sex utro, på en måte.

Da han fikk mulighet til å ha sex med en spennende kollega, greide han ikke å si nei. Andre er utro noen flere ganger i løpet av et langt samliv, sier hun. Noen ganger kan det faktisk være ren egoisme å fortelle partneren om et sidesprang: Men så er'n lat og forventer at du skal gjøre hele jobben?

Det finnes en rekke årsaker til hvorfor folk er utro, men følelsene de har Ofte skjer det utroskap på grunn av et hormonell styrt ønske om sex. Hvor går grensen for utroskap? Må man ha sex for å være utro? en mann som synes han får for for lite eller for lite spennende sex hjemme. SEX UTEN FØLELSER: Menn har oftere sex uten å knytte det til følelser, For ofte handler det om at det er spennende at hun er noe nytt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail