Utroskap hore i bergen Det kan ta år å reparere et parforhold etter utroskap, men det er mulig, sier psykolog Andreas Løes herbalsejati.comr: bergen. ved Universitetet i Bergen, har svart på seernes spørsmål om utroskap. Frode Thuen er forsker og psykolog ved Universitetet i Bergen. UTRO PÅ JULEBORDET: Mange benytter sjansen til å ha et sidesprang samlivsterapeut og professor i psykologi ved Høgskolen i Bergen. (SIDE 2:) Noen er utro fordi de drakk seg dritings på jobbfesten og lot seg sjarmere av den nye kollegaen, andre opplever at følelsene har blitt  Mangler: bergen.

Derfor godtar du utroskap | ABC Nyheter

UTROSKAP: Ingen av oss har noen garanti for at partneren vår ikke kan være oss utro. Da har vi minst tre strategier vi kan velge, skriver Arne. (SIDE 2:) Noen er utro fordi de drakk seg dritings på jobbfesten og lot seg sjarmere av den nye kollegaen, andre opplever at følelsene har blitt  Mangler: bergen. 31, Bergen Det er mye som er utroskap, listen er lang. grunnen til at han sier nei er fordi han har brukt nok penger på en hore dagen før.

UTROSKAP: Ingen av oss har noen garanti for at partneren vår ikke kan være oss utro. Da har vi minst tre strategier vi kan velge, skriver Arne. (SIDE 2:) Noen er utro fordi de drakk seg dritings på jobbfesten og lot seg sjarmere av den nye kollegaen, andre opplever at følelsene har blitt  Mangler: bergen. UTROSKAP: Skal du godta at partneren har vært utro? Da har dere Det forteller Frode Thuen, professor i psykologi ved Høgskolen i Bergen.

UTROSKAP: Da kjæresten var utro, visste ikke Kristine om hun skulle Han jeg hadde møtt for to år siden på en fest i Bergen, han jeg var blitt. UTRO PÅ JULEBORDET: Mange benytter sjansen til å ha et sidesprang samlivsterapeut og professor i psykologi ved Høgskolen i Bergen.

31, Bergen Det er mye som er utroskap, listen er lang. grunnen til at han sier nei er fordi han har brukt nok penger på en hore dagen før.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail